Alt som har med Elg og Elgjakt å gjøre
Rekruttering
                                      REKRUTTERING    

På landsbasis er vi i jaktsammenheng i ferd med å forgubbes, gjennomsnittsalderen på Elgjegeren øker for hvert år, og mange jaktlag sliter med rekrutteringen.  Slik vi ser det er situasjonen den samme for Vågan kommune sin del også.  Det kunne vært interessant å fått igang en diskusjon vedrørende dette.  Er det jaktlag som ønsker å få med seg ungdom på jaktlaget, så ta gjerne ta kontakt.  En mulighet er å få til ett samarbeid med de som driver med jegerprøveopplæring.  
Vi ønsker en diskusjon vedrørende dette.  Kom gjerne med synspunkter på dette til foreningen.  Gode forslag til hvordan vi kan stoppe forgubbingen tas også imot med takk.  Vi vet at vi har mange andre ting å konkurrere mot.   

        
Her er deler av jaktlaget Hinnøy Sør, der gjennomsnittsalderen er 57 år. Vi har heldigvis muligheter for rekruttering etterhvert.
Din overskrift
Hei. Her har vi tenkt å legge ut forslag på "Temakvelder" vi kan ha i foreningen,  alle er selvfølgelig velkommen med forslag til hvilke tema vi skal prøve snakke om på disse kveldene.  Noen forslag kan være.

- Ettersøk
- Ettersøk med hund
- Stell av våpen
- Lokking
- Hvordan ta vare på jaktutbytte
- Partering
-
-
-
-
Partering / Modning
Vi holder nå på å arbeider for å få til en Temakveld der vi tar for oss Modning og Partering av slakt.  Vi vet jo alle at modningsprosessen har mye å si for kvaliteten på kjøttet når vi skal tilberede det.  Det samme gjelder parteringen, det er også viktig å skjære ut de rette stykkene. 
Vi samarbeider nå med Kåringen Reinslakteri om ett kurs iløpet av ettersommeren, der vi spesielt tar for oss dette med Modning og Partering.  Kurset vil foregå i Reinslakteriet sine lokaler på Kåringen, og vi kommer tilbake med tidspunkt og evt deltakerpris på kurset.  Vi håper imidlertid å kunne tilby medlemmene våre dette kurset Gratis, men som sagt kommer vi tilbake til dette etterhvert. 

Kom gjerne med innspill om andre ting det kan være aktuelt å ta opp på slike Temakvelder, og send på enten mail eller telefon.


Kurset er nå avholdt, det ble avviklet på Reinslakteriet på Kåringen, og samlet 20 mann fra jegerstanden.  Kurset ble meget vellykket, og vi håper å kunne gjenta dette ved en senere anledning også .
Garmin Astro
Det er fler og fler som går over til GPS peilere til hundene sine, og Garmin Astro har blitt en meget populær peiler på markedet.  Denne peileren har utrolig mange funksjoner og bruksområder, så i mange tilfeller gjelder det å ha lest instruksjonene / bruksanvisningen nøye.  Storviltjegerforeningen ønsker å arrangere kurs i bruk av denne peileren, og har fått Remi Reinholdtsen til å holde ett slikt kurs for oss.  Det vi ønsker nå er en tilbakemelding fra medlemmene vår om interessen for ett slikt kurs.  Send oss gjerne ei meld i gjesteboka, eller via sms på 97 79 25 27.  Kurset er gratis, og det vil bli servert kaffe, samt litt å bite i.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.03 | 18:19

Flott😊

...
31.08 | 08:48

Ser at den fungerer ikke som link. Må kopiere den, og lime den inn i adresselinja.

...
30.08 | 18:05

Hei. Jeg får ikke åpnet denne koblingen ?

...
29.08 | 22:06

https://youtu.be/dqzRtHVHfnE

Vinsja i bruk👍

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE